Underlätta vinterns utomhusarbeten med våra produkter
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Underlätta vinterns utomhusarbeten med våra produkter

Vintern kan vara en tuff årstid för utomhusarbeten. Men svårt och tungt arbete kan underlättas om man använder rätt utrustning. Här presenterar vi fyra produkter som kan underlätta vinterns utomhusarbeten.

Hyr Tjältiningsmatta 1000W

Tjältiningsmattor är ett effektivt sätt att tina upp tjäle och underlätta entreprenadarbeten under vintertid. Med våra tjältiningsmattor kan du tina tjälen smidigt och effektivt. Våra mattor är tillverkade av dubbla lager flamskyddad gul PVC och är 3×1 meter i storlek. Tjältiningsmattan är utrustad med termostatreglerad värmekabel och 230V IP67-klassad stickpropp, vilket gör det enkelt att ansluta den till ett vanligt elnät med jordat eluttag, 230V.

Genom att hyra vår Tjältiningsmatta 1000W kan du effektivisera dina vinterprojekt och slippa problemen med tjäle.

Hyr tjältiningsmatta

Flytta snö enkelt med våra slitstarka snösegel av högsta kvalitet

Att flytta snö kan vara en tidskrävande och tung uppgift, men med våra slitstarka snösegel av högsta kvalitet kan du göra det enklare och snabbare. Du kan välja mellan att köpa snösegel, finns i två storlekar (3×3 och 6x6m) eller hyra snösegel för den period du avser att använda det. Båda produktvarianterna är tillverkade av slitstarkt material som klarar av tuffa förhållanden. Du kan enkelt beställa våra produkter och få dem levererade inom 1 –2 arbetsdagar.

Köp snösegel

Hyr snösegel

Arbetstält för utomhusarbeten

Arbetstält Pro är perfekt för flera branscher som arbetar utomhus under vintern. Tältet är utrustat med ett unikt patenterat tältstångsfästesystem som är skapat för att ge gedigen stabilitet, hållbarhet och livstid. Öppningen går att försluta och baksidan är även utrustat med blixtlås nertill vid behov av att dra in och ut eventuella kablar och rör. Tältet är väldigt lätt att montera och demontera och kan enkelt packas ner i väskan som medföljer och tas med till nästa arbetsplats.

Köp Arbetstält

Hyrpresenningar från Hallbyggarna Jonsereds

När du arbetar utomhus under vintern kan det vara viktigt att täcka maskiner och material med en ordentlig PVC-presenning för att skydda dem från snö och fukt. Hos oss kan du hyra presenning så länge du behöver den och vara säker på att din utrustning är skyddad.

Se våra hyresprodukter

Fler nyheter