Förankring - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Förankring

Förankring av hall

Våra hallar är väldigt flexibla när det gäller förankring. I samråd med oss kan tälthallen monteras i stort sett på vilket underlag som helst. Här nedan listar vi tre tillvägagångssätt.

Jordspik, jordankare eller betongsockel

I de flesta fall använder vi oss av jordspik när vi förankrar våra hallar. Jordspiken eller jordankaret drivs ned i marken till önskat djup och antal för att på bästa sätt säkra hallens förankring. Ibland uppstår situationer när det inte är möjligt att föra ned jordspik eller jordankare. Det kan bero på geologiska faktorer eller att det finns el draget under marken. Då kan vi använda oss av platsgjuten eller prefabricerad betongsockel som grund. Lagertältet placeras och förankras därefter på betongsockeln.  

Geologisk undersökning

Förankringen är beroende av underlaget hallen står på. Ska en tälthall placeras i ett område med oklara markförhållanden eller en mycket vindutsatt plats så kan vi leda och vara behjälpliga vid till exempel en geologisk undersökning för att optimera förankringen och få ett säkert montage av tälthallen.
Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds