Sobro ny huvudägare i NSS Group
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Sobro ny huvudägare i NSS Group

Hallbyggarna Jonsereds välkomnar Sobro som ny huvudägare i NSS Group

NSS Group AB (“NSS Group”) stärker förutsättningarna för ökad tillväxt genom att Sobro AB (“Sobro”) blivit majoritetsägare. Sobro (www.sobro.se) är en aktiv ägarpartner som investerar i entreprenörsledda tillväxtföretag, och kommer att stödja bolagets fortsatta expansion i Norden. Sobro har köpt ca 65% av aktierna. Maria Rosén har sålt hela sitt aktieinnehav i NSS Group. Samtliga övriga ägare är kvar som betydande delägare.

I NSS Group ingår Hallbyggarna Jonsereds (Sverige), Lainapeite (Finland) samt IPS Hal & Presenning (Danmark). Företagsgruppen omsätter cirka 300 mkr och har 35 anställda. NSS Group, med rötter i 1950-talet, är en ledande nordisk leverantör av tälthallar och presenningar. Företagets kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn. NSS Group har ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och hållbarhet har NSS Group alltid sina kunders framgång i fokus.

– Jag vill tacka Maria Rosén för hennes strålande insats både i rollen som VD från 2014 och som huvudägare från 2016 och samtidigt välkomna Sobro som ny huvudägare i bolaget, säger Lars Olof Nilsson, ordförande NSS Group. Det har varit fantastiska år och grunden är lagd för fortsatt fin utveckling av NSS Group tillsammans med Sobro. Jag ser framtiden an med stor tillförsikt.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Sobro som ägarpartner, säger Frans Denward VD NSS Group. Gemensamt kommer vi kunna accelerera NSS Groups expansion och lönsamhet ytterligare inom den nordiska marknaden för tälthallar och presenningar.

– Vi är väldigt imponerade av den fina utveckling som NSS Group har haft under Marias och Frans ledning, och inte minst av förmågan att attrahera och behålla medarbetare med djup expertis och förståelse för kundernas behov. Detta gör att vi ser stor potential för bolaget att fortsätta växa och leverera optimala väderskyddslösningar till befintliga och nya kunder, och vi ser mycket fram emot att stötta Frans och ledningen på den fortsatta resan, kommenterar David Stenlund Sager, partner på Sobro

– Jag vill tacka alla mina medarbetare för den fantastiska resa vi gjort tillsammans. Jag är övertygad om att NSS med Sobro som ny huvudägare kommer fortsätta att stärka våra kundrelationer, bygga leverantörssamarbeten och utveckla företaget vidare, säger tidigare huvudägare Maria Rosén.

För ytterligare information, v g kontakta Frans Denward, 0733-604242 (Frans.Denward@nss-group.com) eller David Stenlund Sager, 0739-086449 (david@sobro.se)

Fler nyheter