Bing: Your SEO optimized title page contents

Snösegel

Lyftsegel är ett perfekt alternativ om man snabbt och enkelt vill få bort snön. Ett lyftsegel från Hallbyggarna Jonsereds hjälper till att få undan snö på endast några minuter.

Effektiva lyftsegel som tar bort snön på nolltid

Med presenningen täcker man det aktuella området som man snabbt lyfter bort. På så vis sparar man både tid och pengar.

Vi är idag en ledande aktör i Norden av lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vi är specialister på presenningar för olika ändamål.

Vi arbetar med gedigen kunskap om hur man framgångsrikt producerar de bästa presenningarna. Vi levererar alltid kvalitativa presenningar som är hållbara och mångsidiga.

Är du intresserad av att hyra ett lyftsegel eller köpa ett snösegel?

Om du har fler frågor är du mycket välkommen att ta kontakt med oss på Hallbyggarna Jonsereds så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Lyftsegel med kran
Snösegel / Lyftsegel med kran

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!