Bing: Your SEO optimized title page contents

Båtpresenning

Skaffa er en gedigen båtpresenning av högsta kvalitet från Hallbyggarna Jonsereds

Vi hjälper dig att hitta rätt båtpresenning

När båtsäsongen är över är det viktigt att hitta en bra lösning för vinterförvaring av båten. Att använda en båtpresenning är både en prisvärd och effektiv täcklösning som skyddar mot yttre påfrestningar och väderväxlingar. Vi har varianter av olika storlekar, material och modeller. Alla av högsta kvalitet och skapta för att skydda era ägodelar till det yttersta.

Hallbyggarna Jonsereds besitter mångårig expertis av båtpresenning och tälthallar för bland annat båtförvaring. Vår personal har tillsammans en unik kompetens inom denna bransch. Detta innebär att vi vet exakt hur vi går tillväga för att producera professionella presenningar som är slitstarka, rejäla, flexibla och har oerhört lång livslängd, samt vilket material som är bäst att använda sig av vid täckning vid andra ändamål än båtförvaring.

Är ni intresserad av att veta mer om vårt sortiment är ni varmt välkommen att höra av er till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi garanterar en kvalitativ båtpresenning som passar ert specifika behov. Vi ger er svar på eventuella frågor och hjälper till att plocka fram det bästa alternativet för er.

Standardmodell eller skräddarsydd båtpresenning?

Våra tre standardmodeller:

 • Det lättaste materialet består av polyeten, vilket gör den väldigt enkel att hantera. Vi skapar vår standardmodell Presenning 250 g/m² av detta material. Den är av hög kvalitet, lätt att lyfta och har förstärkta öljetter av aluminium. Den vita varianten har ett väldigt bra ljusinsläpp vilket medför till att det inte krävs någon extra belysning vid arbete under den en ljus dag.
 • Är ni i behov av en ännu tåligare variant som fortfarande är lätthanterlig så kan Stark PP-presenning vara ett alternativ för er. Den är tillverkad av polypropylen vilket medför att den är oerhört slitstark trots att den endast väger 350 g/m².
 • Vår tredje variant i vårt sortiment heter Tung presenning PVC. Detta är rätt alternativ för er som söker en robust båtpresenning som står emot hård vind och väderomslag väldigt väl. Den är tillverkad av PVC vilket gör den tålig och tung.

Om ni inte upplever att någon av våra standardmodeller passar er båt kan vi skräddarsy en båtpresenning som passar era behov. Oavsett önskemål material, storlek eller profilering kan vi skapa en båtpresenning som passar er båt, från jolle till yacht. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en lösning som uppfyller era önskemål!

Flera finansieringsmöjligheter

Välj vilket alternativ som passar er bäst. Ni kan både hyra och köpa båtpresenningar från oss.

Köp presenning
Hyra presenning
Byggpresenning
Båtpresenning

Från segeldukstillverkning till båtpresenningar

Med ett brett sortiment kan vi erbjuda våra kunder flexibla och moderna produkter som är särskilt anpassade för det skandinaviska klimatet. Vi har många goda kundrelationer som främst omfattar byggnads- och industrisektorn. Vilket medfört att vi idag är ledande aktör i Norden av tälthallar och lagertält. Hallbyggarna Jonsereds är även en av de största aktörerna på presenningsmarknaden, en bransch vi tillhört sedan 1935! Företaget har anor i Jonsereds fabriker som tillverkade segeldukar på 1800-talet. Ett tidvarv innan produktion och uthyrning av presenningar var en del av företagets verksamhet. Att vi nu är en av de största aktörerna för täckskydd och bland annat tillverkning av båtpresenning kopplar sedermera ihop våra anor som segeldukstillverkare.

Vårt internationella koncept för upphandling och logistik gör Hallbyggarna Jonsereds både mångsidiga och konkurrenskraftiga. Vi arbetar med säkerhet, kvalitet och miljö som ledord med stor fokusering på dig som individuell kund och din framgång. Vare sig du är i behov av en flexibel hyreslösning eller söker en permanent lösning så kan utvecklingspersonalen hjälpa till att ta fram en lösning som känns passande för er.

Större täcklösningar för båtförvaring

Ibland räcker inte enbart en båtpresenning som täckskydd för vintern. Om ni är i behov av en större täcklösning för er segelbåt, fartyg eller båtklubb? Vi har levererat en mängd tälthallar som ändamål att vinterförvara båtar. Kontakta någon av våra säljare för hallar om ni är intresserade av denna typ av lösning för båtförvaring. Se filmen och artikeln hos Karlholms Båt & Motor som vinterförvarar sina båtar i en hall levererad av Hallbyggarna Jonsereds.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!