Båtpresenning

En bra båtpresenning måste vara korrekt utformad för att kunna ge skydd i alla väder.

Hallbyggarna Jonsereds hjälper dig att hitta rätt båtpresenning

När båtsäsongen är över är det viktigt att hitta en bra lösning för vinterförvaring av båten. Att använda en båtpresenning är både en prisvärd och effektiv täcklösning som skyddar mot yttre påfrestningar och väderväxlingar. Vi har en mängd olika presenningar i olika storlekar och modeller av högsta kvalitet som går att anpassa för er båtmodell.

Hallbyggarna Jonsereds besitter mångårig expertis på presenningar och tälthallar för båtar och andra ändamål. Vår personal har tillsammans en unik kompetens inom denna bransch. Detta innebär att vi vet exakt hur vi går tillväga för att producera professionella presenningar som är slitstarka, rejäla och flexibla. Samt vilket material som är det bäst att använda sig av vid olika ändamål.

Är ni intresserad av att veta mer om våra båtpresenningar är ni varmt välkommen att höra av er till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi garanterar en kvalitativ båtpresenning som passar ert specifika behov. Vi ger er svar på eventuella frågor och hjälper till att plocka fram det bästa alternativet för er.

 

Klicka här för att se vår försäljningssortiment

 

Vill du istället hyra en presenning? Klicka här

ByggpresenningBåtpresenning

Högsta kvalitet på presenningar för båten

Med ett brett sortiment kan vi erbjuda våra kunder flexibla och moderna produkter som är särskilt anpassade för det skandinaviska klimatet. Vi har många goda kundrelationer som främst omfattar byggnads- och industrisektorn. Vilket medfört att vi idag är ledande aktör i Norden av tälthallar och lagertält.

Vårt internationella koncept för upphandling och logistik gör Hallbyggarna Jonsereds både mångsidiga och konkurrenskraftiga. Vi arbetar med säkerhet, kvalitet och miljö som ledord med stor fokusering på dig som individuell kund och din framgång. Vare sig du är i behov av en flexibel hyreslösning eller söker en permanent lösning så kan utvecklingspersonalen hjälpa till att ta fram en lösning som känns passande för er.

Är ni i behov av en större täcklösning för er båt, fartyg eller båtklubb? Vi har levererat en mängd tälthallar som ändamål att vinterförvara båtar. Se filmen och artikeln hos Karlholms Båt & Motor som vinterförvarar sina båtar i en tälthall.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!