Industritält

Marknadens bästa industritält hittar du hos oss! Vi heter Hallbyggarna Jonsereds och är Nordens ledande leverantör av tälthallar.

Industritält av högsta kvalitet

Våra kunder finns främst inom byggnads- och industrisektorn och vi har ett flexibelt och modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet.

För att behålla vår position som marknadsledande är det viktigt för oss att alltid leverera lösningar till våra kunder. Vi baserar allt vi gör på kvalitet, miljö och säkerhet, oavsett om ni vill ha industritält, sporthallar, entréhallar, lagerhallar eller maskintält. Vi sätter alltid kundens framgång i fokus, både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Inte nog med att vi har marknadens bästa och största utbud av industritält, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att ta kontakta med någon av våra säljare redan idag så hjälper vi dig till ett industritält som passar dig perfekt!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!