Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra maskinhall

Den dag då du eller ditt företag är i behov av att hyra en maskinhall är det oss på Hallbyggarna Jonsereds ni ska kontakta. Vi har en lång erfarenhet och därmed en gedigen kunskap inom området.

Design, planering, produktion och leverans

Då vi har ett internationellt utarbetat koncept för logistik och transporter kan vi erbjuda dig som kund en flexibilitet samt ett konkurrenskraftigt pris.

Våra tre kärnvärden är kvalitet, miljö och säkerhet tillsammans med våra kunders framgång. Kundnöjdheten är alltid i fokus för oss, både gällande det dagliga arbetet men även i vår strategiska planering.

Våra tälthallar finns i olika storlekar och i många olika utföranden allt för att det ska passa ditt önskemål. Vi designar, planerar, producerar och levererar den hyrda maskinhallen helt efter dina krav och önskemål. Vi vill att du i våra tält ska få en så smidig arbetsprocess som möjligt, därför är vi måna om att stämma av med dig innan vad det är som är viktigt för er i er produktionskedja.

Under våra verksamma år har vi skapat olika typer av tjänster som ger mervärde samt underlättar för våra kunder. Det rör sig om förhandsanalys, projektledning, teknisk support, montering och demontering, funktionsavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Vi vill att du som kund ska få en trygg och säkert köp från start till mål hos oss.

Välkommen!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!