Bing: Your SEO optimized title page contents

Förrådstält

Oavsett vilket typ av förrådstält du är ute efter kan vi på Hallbyggarna Jonsereds garantera dig att vi har det du behöver. Vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar och vi vill mer än gärna ta oss an dina utmaningar!

Kvalitativa förrådstält och många tillbehör

Som Nordens ledande leverantör av lagerhallar och förrådstält hjälper vi gärna till att ta fram lösningar kring just era behov. Detta inkluderar bland annat tillbehör och specialanpassade produkter.

Exempel på dessa inkluderar uppvärmning av förrådstältet, avfuktning, isolering av hallen, nödutgångar, design & färgmöjligheter, belysning, innertak, snörasskydd etc.

För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa ett förrådstält, ta kontakt med en av våra hjälpsamma säljare.

Vi hjälper dig med finansiering

Beroende på hur dina önskemål kring ditt förrådstält ser ut, kan vi erbjuda dig ett förrådstält som fyller precis den funktion du önskar. Vi har tält som är allt från 10 till 40 meters spännvidd som standard. Ditt förrådstält kommer alltid i sektioner och kan byggas så långt som passar dig. Därför behöver du inte begränsa dig och din hall, den kan helt enkelt växa med dina behov.

Inte nog med att vi har marknadens bästa och största utbud av förrådstält, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan sälja tältet till er eller erbjuda finansiering genom uthyrning eller leasingavtal. Du kan undvika att binda upp kapital samtidigt som du har frihet att investera i andra produktionshöjande produkter. Vi håller också fast vid en kontrollerad månadskostnad så att du har full kontroll över dina investeringar.

När du investerar i ett förrådstält tar vi hand om hela processen!

När du väljer Hallbyggarna Jonsereds för att köpa, hyra eller leasa förrådstält, väljer du en professionell helhetspartner med bred kunskap inom många områden. Vi erbjuder mer än bara våra produkter och har tagit fram en rad mervärdestjänster som ska underlätta ditt beslut. Dessa inkluderar så väl förhandsanalyser, projektledning och teknisk support som funktionsavtal och fördelaktig finansiering. Vårt mål är att ge dig en så kostnadseffektiv lösning som möjligt – från start till mål!

Sedan starten i mitten av 1900-talet har kundfokus tillsammans med miljö, säkerhet och kvalitet legat oss varmt om hjärtat. Dessa värden är än idag de som värderas högst. Vi ska alltid hålla en god service och erbjuda bra förrådstält efter dina önskemål och behov. Med mer än 50 års erfarenhet och fler än 17,000 genomförda projekt vågar vi påstå att vi är marknadens bästa tältpartner.

Vi finns i hela landet

Tack vare en flexibel organisation, engagerade medarbetare och snabba beslutsvägar kan vi ge snabba besked när du undrar något, oavsett hur du väljer att kontakta oss. Då vi förstår alla företag och organisationer kan behöva nya förrådstält har vi försäljningskontor över hela landet, i Jönköping, Stockholm, Båstad, Ånge och Falun. Fyll i formuläret på vår sida eller kontakta en av våra säljare i ditt område så ser vi till att komma igång så snart som möjligt!

Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds för ditt nya förrådstält. Din framgång är vårt fokus!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!