Båtpresenning

En bra båtpresenning måste vara korrekt utformad för att kunna ge skydd i alla väder. Hallbyggarna Jonsereds erbjuder ett brett sortiment av smarta båtpresenningar med en robust och kvalitativ lösning.

På Hallbyggarna Jonsereds finner du en rad olika båtpresenningar

Du kan välja bland olika storlekar, färger, tyngder och styrkor. Samtliga av våra båtpresenningar är anpassade för att ta hand om din båt och skydda den mot diverse yttre påfrestningar. Att använda en båtpresenning är en perfekt lösning som vinterförvaring av båten som dessutom kommer att skydda den mot väderväxlingar.

Beställ direkt i vår webbutik: https://hallbyggarna.se/presenningar/hyr/

Vi arbetar med expertis på presenningar för olika ändamål. Vår personal har tillsammans en unik kompetens inom branschen som vet exakt hur vi går till väga för att producera professionella presenningar som är tåliga, rejäla och flexibla, samt vilket material som är det absolut bästa att använda sig av.

Är du intresserad av att veta mer om våra båtpresenningar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Hallbyggarna Jonsereds så berättar vi mer om våra båtpresenningar. Vi ger dig svar på eventuella frågor och hjälper till att plocka fram det ultimata alternativet för dig.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!