By Sara Rydman on februari 24, 2017 in Ledigt Jobb
0

Är du vår nya konstruktör?

Vill du arbeta i Sveriges bästa team? Är du konstruktör, kan arbeta självständigt och gillar att tänka i nya banor?

Hallbyggarna Jonsereds söker utvecklingsorienterad konstruktör som vill vara med och utveckla nya konstruktionslösningar och driva nya produktutvecklingsprojekt.

I rollen ingår även att analysera befintliga konstruktioner inom verksamheten och optimera dessa vad avser hållfasthet och vikt inom ramen för de regelverk som är gällande vid varje aktuell tidpunkt. Företaget ingår som en del i NSS Group tillsammans med Lainapeite i Finland samt IPS Dansk Presenning i Danmark. Det är därför meriterande med erfarenhet från regelverket i dessa länder.

Varje ny konstruktion och/eller optimering skall dokumenteras väl och det blir din uppgift att använda all din kompetens till att förbättra företagets konkurrensstyrka inom hela ansvarsområdet.

Kvalifikationer:
Vi ser att du är civilingenjör med ett brinnande intresse för kvalitet och teknik, gärna med inriktning stålkonstruktion. Du hanterar dimensionering av stålkonstruktioner enligt Eurocode & EKS, inklusive anpassningar för respektive lands National Annex.

Vi arbetar med programvaror som Autodesk AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor, STAAD PRO med ståldimensionering, Strusoft 3D FEM Design samt MathCad.

Som person är du ordningsam, gillar nya utmaningar och har förmågan att kommunicera tydligt och effektivt på svenska och engelska. Kunskaper i finska är meriterande. Du är engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Att du är lyhörd för kundens/projektets behov och snabbt kan anpassa dig, samt att du tycker om att knyta nya kontakter samt motiveras av självständigt arbete och i team med ser vi som en självklarhet.

 

 

Ring oss!