Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra Lager Luleå

Vi hjälper er hela vägen från leverans till montering och service under avtalstiden. Läs mer om hur det går till att hyra lager i Luleå nedan, eller kontakta någon av våra experter direkt via telefon eller mail.

Enkelt att komma igång med att hyra lager i Luleå

När ni väljer att hyra lager i Luleå av oss på Hallbyggarna Jonsereds, vinner ni fördelar med en lagerhall som är uppbyggd för era ändamål men till en bråkdel av vad det kostar att bygga den själv. En hyreslösning är ofta det mest ekonomiska och framförallt den mest flexibla lösningen när behovet av en tillfällig lagerhall uppstår.

När ni identifierat ett behov av extra utrymme i form av magasinering är det dags att kontakta oss. Vi har ett stort utbud av tälthallar och tilläggsutrustning, vilket ger oss möjligheten att tillgodose våra kunders krav och önskemål på det nya lagret. När vi kommit överens om en lösning, levererar vi tälten och monterar det på plats där du vill ha. Sedan är det redo att användas!

Under avtalstiden åtar vi oss att hjälpa er att hålla koll på tältet och utföra eventuella förbättringar och reparationer när det behövs. Om behovet fortfarande kvarstår när avtalet börjar lida mot sitt slut är det enkelt att förlänga det, och skulle det till och med vara så att det temporära behovet av att hyra lager plötsligt blir av en mer permanent karaktär, finns också möjlighet att köpa loss tälthallen av oss till marknadsvärde.

Vi på Hallbyggarna Jonsereds finns med er hela vägen. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!