Bing: Your SEO optimized title page contents

Värmematta / Värmemattor

Vi på Hallbyggarna Jonsereds erbjuder värmemattor som inte bara är av god kvalitet, utan som också är en säker produkt som även kan lämnas utan tillsyn.

Säker och lätthanterlig värmematta

Med många år inom branschen förstår vi vikten av att hålla en yta frostfri vid exempelvis en byggnadsprocess. Ibland behöver en yta tinas upp vid byggen och anläggningar.

Våra värmemattor är så pass säkra att de kan användas vid uppvärmning på platser med brandrisk utan att utgöra någon fara då de används. En värmematta är en praktisk kvalitetsprodukt under den kalla årstiden som kommer att underlätta ert arbete.

Värmemattan är lätthanterlig med sina 11 kg och behändiga mått. En mycket smidig lösning när uppvärmning behövs.

Våra värmemattor underlättar ert arbete

Hallbyggarna Jonsereds är marknadsledande inom Norden på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt kundregister omfattar framför allt byggnads- och industrisektorn.

Skulle ni vilja veta mer om våra värmemattor är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om varför våra värmemattor kan vara det rätta valet för er. Gemensamt med er ser vi till att finna en helhetslösning som passar utefter era behov.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!