Värmematta

Vi på Hallbyggarna-Jonsereds erbjuder värmemattor som inte bara är av god kvalitet, utan som också är en säker produkt som även kan lämnas utan tillsyn.

Med många år inom branschen förstår vi vikten av att hålla en yta frostfri vid exempelvis en byggnadsprocess. Ibland behöver en yta tinas upp vid byggen och anläggningar.

Säker och lätthanterlig värmematta

Våra värmemattor är så pass säkra att de kan användas vid uppvärmning på platser med brandrisk utan att utgöra någon fara då de används. En värmematta är en praktisk kvalitetsprodukt under den kalla årstiden som kommer att underlätta ert arbete.

Värmematta golv

Värmematta utomhus

Värmemattan är lätthanterlig med sina 11 kg och behändiga mått. En mycket smidig lösning när uppvärmning behövs.

Våra värmemattor underlättar ert arbete

Hallbyggarna-Jonsereds är marknadsledande inom Norden på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt kundregister omfattar framför allt byggnads- och industrisektorn.

Skulle ni vilja veta mer om våra värmemattor är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Hallbyggarna-Jonsereds. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om varför våra värmemattor kan vara det rätta valet för er. Gemensamt med er ser vi till att finna en helhetslösning som passar utefter era behov.

Ring oss!