Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra Lager Uppsala

När er verksamhet är i behov av att hyra lager i Uppsala under en begränsad period så kan det vara ett flexibelt och ekonomiskt alternativ att hyra ett lager av oss. Hallbyggarna Jonsereds är Nordens ledande tälthallsföretag och vi erbjuder hyreslösningar som är skräddarsydda för att tillgodose våra kunders önskemål och krav.

Fördelar med att hyra lager i Uppsala hos oss

Med ett stort utbud av storlekar och tilläggsutrustning kan vi bygga en hall som är perfekt anpassad för verksamhetens ändamål, utan att ditt företag behöver binda kapital i en ny lagerlokal. Läs mer om hur det går till att hyra lager i Uppsala nedan, eller kontakta någon av våra experter direkt via telefon eller mail.

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra produkter och tjänster. Därför erbjuder vi alla våra kunder ett serviceavtal där vi under avtalsperioden åtar oss att hålla koll på hyrlagret och utföra eventuella förstärkningar och förbättringar.

Oavsett om du väljer att teckna serviceavtal med oss eller ej är det enkelt att uppgradera och byta ut utrustning om så önskas under avtalstiden och lätt att förlänga avtalet om ni upptäcker att behovet av att hyra lager i Uppsala kvarstår efter perioden. Här är några andra fördelar med att hyra lager av oss:

 • Snabb och enkel finansiering
 • Enkel budget- och investeringsprocess
 • Ni slipper binda kapital
 • 100 % avdragsgillt
 • Ni kan enkelt återlämna lagerhallen efter avtalstiden
 • Välja att köpa loss lagret till marknadsvärde

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!