Bing: Your SEO optimized title page contents

Tjältiningsmatta

En tjältiningsmatta är en elektronisk värmematta som man smidigt kan använda för att tina upp frusen mark.

Tjältiningsmattor som snabbt tinar upp frusen mark

Med hjälp av en tjältiningsmatta kan man enkelt smälta tjälen ur marken om man exempelvis behöver gräva under vintertid. Den lämpar sig också bra för att tina upp is utanför entréer eller ledningar som frusit.

Hallbyggarna Jonsereds är marknadsledande på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt kundregister omfattar framför allt byggnads- och industrisektorn.

Är ni intresserad av våra tjältiningsmattor? Hör då av er till oss för ytterligare information och assistans angående vårt fullständiga sortiment. Vi ger er svar på eventuella frågor och berättar närmare om varför våra tjältingsmattor kan vara det rätta valet för er. Utefter era specifika behov och ändamålet i fråga skapar vi en optimal lösning som känns passande.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!