By Sara Rydman on november 26, 2015 in Biltält, Case, Hyrhall
0

Tillfällig hyrhall blev lösningen

På Bilmetro i Falun renoverades företagets hela försäljningsyta med tillhörande kontorsdel. Renoveringen av lokalerna pågick under våren, vilket gjorde att både fordon och personal blev tvungna att flytta ut från lokalerna. Vi på Hallbyggarna Jonsereds fick i uppdrag att hjälpa Bilmetro i deras flytt. Lösningen blev en tillfällig bilhall.

Hos Bilmetro i Falun blev behovet av en ny bilhall ganska uppenbart när det stod klart att man skulle renovera sina befintliga lokaler under våren. Den nya bilhallen från Hallbyggarna-Jonsereds fungerade som försäljningstält åt företagets nybilsförsäljning.

– För oss var en tältlösning det bästa alternativet. Vi ville fortfarande ha närheten till vår verkstad och reservdelarna. Hallbyggarna Jonsereds levererade snabbt och bidrog till att vår renovering av bilhallen löpte smärtfritt, säger Mats Björklund, försäljningschef på Bilmetro i Falun.

Hallen som monterades hos Bilmetro var på 300m². Det var en sektionshall med måtten 15m x 20m (bxh). Hallen var försedd med en skjutport på 4m x 4m.

Fördelarna med att hyra en hall

Eftersom behovet av tälthallen var under en förhållandevis kort period så valde Bilmetro att hyra hallen. En hyreslösning är många gånger en effektiv lösning. Framförallt är det mer flexibelt än vad man kan tro.
Under hyrestiden är det enkelt att uppgradera utrustningen i hallen eller enkelt byta ut delar. Skulle behovet av hallen bli längre än vad man hade tänkt sig är det lätt att förlänga avtalstiden.

Läs om fördelarna och våra priser på hyrhallar på länken nedan.

Ring oss!