Design och Logotyp

 

Du vet väl att du kan anpassa din tältdesign precis som du vill ha den. Det gör att den sticker ut från mängden och behöver inte se ut som alla andra tälthallar på marknaden.

Färgdesign på lagerhallen

Våra lagerhallar fyller funktionen att skydda dina tillgångar under väggar och tak. Det många inte tänker på är utsidan av lagerhallen. Den kan ge dig ett utmärkt tillfälle att nå ut med ett budskap eller på ett tydligt sätt föra fram ditt företags grafiska profil. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Vi hjälper dig gärna med rådgivning och layout på hur du kan utforma din hall.

 

Här ovan ser du våra standardfärger till tältduken. Om du vill ha specifik färg på din tältduk kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi dig med det.

Logotyp eller budskap

 

 

Förutom färgen på hallen så kan du även ett sätta tryck på din tältduk. Det här ger dig ett ypperligt tillfälle att nå ut med ett budskap eller visa upp din logotyp. Ofta placeras hallarna på ställen där de syns bra och når ut till många potentiella kunder. Precis som färgdesignen så anpassar vi även logga och slogan efter dina önskemål. Vi hjälper dig även med rådgivning, layout och placering av din logotyp.

Loggan kan du antingen trycka direkt på tältduken eller beställa till en PVC-duk som sedan svetsas över den ordinarie tältduken. Däremot rekommenderar vi att trycka din logga direkt på tältduken då det oftast blir snyggare.

Tveka inte att rådfråga oss om lösningar på hur du kan designa din tälthall för att få ut mer av den.

 

 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

[[[["field5","contains","Tillbeh\u00f6r"]],[["show_fields","field16"]],"and"],[[["field5","contains_not","Tillbeh\u00f6r"]],[["hide_fields","field16"]],"and"]]
1 Step 1
Vad kostar din Tälthall?
Namn
Företag
TelefonKontaktuppgifter
Stad/ort - Hallens placeringFör Tälthallens placering

Ge oss gärna så mycket information som möjligt så kan vi hjälpa dig bättre.

Önskad hallbredd
Val av Tillbehör
Önskad m²
Snölast
Önskad fri höjd (m)
Ditt meddelandeBeskriv gärna användningsområdet.
0 /
Previous
Next
Ring oss!