Vilken port ska du välja?

 

Tillbehören till våra Tälthallar kan vara minst lika viktiga som själva hallen. Ett av de kanske viktigaste tillbehören är porten. Därför tänkte vi här gå igenom de vanligaste alternativen av portar som vi tillhandahåller vid montage.

Takskjutport

Takskjutporten är perfekt för lagerhallar som används för logistik, där trafiken med exempelvis truck eller andra fordon är intensiv. Eftersom att porten kan monteras med en motorlösning, blir den både snabb samt att du kan öppna porten via olika fjärrlösningar, för att få ett effektivt flöde. Porten kan även utrustas med olika fönsterlösningar.

Vikport

När du är rädd om innehållet i din tälthall är vikporten en bra lösning. Den fungerar utmärkt både som skydd för inbrott med sin låsfunktion, samtidigt som den skyddar ditt material från yttre väderfaktorer. Om du använder dig av en avfuktare i hallen eller behöver behålla en viss temperatur så hjälper tätheten i porten till att upprätthålla förhållandena. Precis som med takskjutporten kan den även utrustas med fönsterlösningar. Det går även att utrusta porten med en elmotordriven lösning.

Skjutport

Den absolut vanligaste portlösningen som vi använder. Det är en enkel och funktionell port som kan liknas vid ett mer avancerat draperi. Skjutporten fungerar utmärkt till dem flesta hallar när du vill ha snabb åtkomst till innehållet och som samtidigt stoppar dem värsta smutsen från att komma in i tälthallen, som till exempel damm, grus eller löv.

Det här är de tre vanligaste lösningarna för portar som vi använder. I många fall kan det vara så enkelt att man inte behöver någon port över huvud taget. I andra fall behöver man en specialanpassad portlösning till hallen. Vi har varit med och utformat mängder med olika lösningar, så ni är alltid välkomna att kontakta oss om rådgivning.

Öppen gavel

Ibland kan det vara så enkelt att du inte behöver någon port till din tälthall. Vi erbjuder självklart ett sådant alternativ också. Valmöjligheterna är många och vi designar hallen efter ditt användningsområde. Oavsett om du behöver en öppen gavel i kortsidan eller på långsidan av hallen.

Montage av hall med öppen gavel

Kontakta oss för att få en offert på din Tälthall.

[[[["field5","contains","Tillbeh\u00f6r"]],[["show_fields","field16"]],"and"],[[["field5","contains_not","Tillbeh\u00f6r"]],[["hide_fields","field16"]],"and"]]
1 Step 1
Vad kostar din Tälthall?
Namn
Företag
TelefonKontaktuppgifter
Stad/ort - Hallens placeringFör Tälthallens placering

Ge oss gärna så mycket information som möjligt så kan vi hjälpa dig bättre.

Önskad hallbredd
Val av Tillbehör
Önskad m²
Snölast
Önskad fri höjd (m)
Ditt meddelandeBeskriv gärna användningsområdet.
0 /
Previous
Next
Ring oss!