Isolering till tälthallar

Ibland räcker inte den vanliga tältduken till för att skapa det klimat som man vill ha inne i själva tälthallen. Vi erbjuder därför flexibla isoleringslösningar som kan optimeras precis som du vill ha det.

De vanligaste lösningarna för en bra isolerad hall är att använda sig av vår enkla färdigisolerade innerduk eller vår innerduk som kompletteras med önskat isolerskikt som anpassas efter dina behov.

Isoleringsduk

Vår färdigisolerade innerduk passar utmärkt till våra mindre tälthallar. Duken installeras enkelt i underkant av takstolarna. Duken består av dubbla lager med duk som omsluter ett isolerande material.

Vill man ha ordentligt med värme eller kyla i hallen, året om, så rekommenderar vi alltid att komplettera med en kyl- eller värmekälla i hallen.

Innerduk med isolerskikt

För den lite större hallytan rekommenderar vi vår innerduk som kan kompletteras med önskat isolerskikt. Även innerduken monteras i underkant av takstolarna, men här läggs isoleringen ovanpå innerduken och mellan sektionerna i hallen.

Den isolering som vi använder är speciellt utvald för våra tälthallar. Isoleringen är självdränerande och binder därmed inte fukt och vatten från till exempel kondens. Isoleringen levereras dessutom i större block/rullar än standardisolering, vilket gör att den täcker och minimerar läckor och köldbryggor.

En annan fördel med innerduken är dess förmåga att stoppa oönskat ljus från att komma in i hallen. Duken ger dig även möjligheten att interiört anpassa färgnyanser på väggar och tak efter eget önskemål.

Dela upp din hall?

De båda isoleringslösningarna kan med fördel användas som väggar inne i hallen. Väggar som delar upp hallen i mindre sektioner/rum, precis som du vill ha det. Du kanske inte behöver ha samma klimat i alla delar av hallen och kan därför använda både innerduken eller isoleringsduken som avskiljare inne i din tälthall.

Det är många faktorer som spelar in när det kommer till isoleringen av en hall. Självklart själva isoleringen i sig, men även marktätningen av hallen, ytan hallen står placerad på, vilka portar man använder och hur många som är monterade i hallen.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tälthallar, tveka inte att kontakta oss.

[[[["field5","contains","Tillbeh\u00f6r"]],[["show_fields","field16"]],"and"],[[["field5","contains_not","Tillbeh\u00f6r"]],[["hide_fields","field16"]],"and"]]
1 Step 1
Vad kostar din Tälthall?
Namn
Företag
TelefonKontaktuppgifter
Stad/ort - Hallens placeringFör Tälthallens placering

Ge oss gärna så mycket information som möjligt så kan vi hjälpa dig bättre.

Önskad hallbredd
Val av Tillbehör
Önskad m²
Snölast
Önskad fri höjd (m)
Ditt meddelandeBeskriv gärna användningsområdet.
0 /
Previous
Next
Ring oss!