Bing: Your SEO optimized title page contents

Thermohall

Att välja en thermohall från Hallbyggarna Jonsereds är att välja marknadens mest flexibla och moderna lösning.

Marknadens bästa thermohall

Vår thermohall är en välisolerad hall som håller värmen och temperaturen samtidigt som det är ett energisparande och kostnadseffektivt alternativ.

Vi på Hallbyggarna Jonsereds strävar inte bara efter att leverera marknadens bästa thermohall, vi vill också vara en fullservice partner och erbjuder allt från grundläggande analyser och planering till finansieringsstöd, projektledning, montering och teknisk support.

Exempel på användningsområden för en thermohall är miljö, avfall, återvinning, olja, gas, trä, virke, bulk och hamn. Oavsett vilka behov du har är det viktigaste för oss att alltid leverera den bästa lösningen till våra kunder.

Inte nog med att vi har marknadens bästa thermohall, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!