Bing: Your SEO optimized title page contents

Funktionskontroll och teknisk support

Våra tälthallar kräver ett minimalt underhåll. För att maximera livslängden erbjuder vi olika typer av avtal för funktionskontroll, service och teknisk support.

Den tekniska servicen omfattar bl.a. kontroll av dukens sträckning och konstruktionens förankring samt mindre reparationer för att hålla din tälthall i bästa möjliga skick.

För dig som kund tryggas funktion och säkerhet och onödiga och ev. kostsamma driftstopp kan undvikas. Detta minimerar skador och optimerar användarekonomin.

 

Behöver du teknisk support? Kontakta någon av våra säljare eller vårt kontor på telefonnummer: 023-70 52 00

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!