Bing: Your SEO optimized title page contents

Projektledning

En nyckelfärdig produkt från Hallbyggarna Jonsereds. Ett kostnadseffektivt sätt att utnyttja vår kunskap för att undvika tråkiga överraskningar.

Det är många bitar som ska falla på plats när man reser en ny byggnad. Vi hjälper dig med projektsamordning – från att upprätta beställningar och leveranser – till byggledning och inspektion. En komplett projektledning för att hjälpa dig fokusera på din verksamhet. När ordern är tecknad utser vi en dedikerad projektledare som blir din huvudkontakt genom hela projektet.

Vår effektiva hantering löper som en röd tråd genom verksamheten och garanterar rätt levererad produkt enligt överenskommelse. Läs våra leveransbestämmelser här.

 

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!