Bing: Your SEO optimized title page contents

Montage och demontage

Korrekt och säker montering ger trygghet för både beställare och användare.

Det smidigaste sättet att montera och demontera din tälthall är att låta våra utbildade montörer göra det. De är experter på våra produkter vilket besparar dig både tid och arbete. Det underlättar också för byggherren då våra montörer innehar alla nödvändiga certifikat och uppfyller samtliga arbetsmiljökrav som t.ex. heta arbeten, förarbevis för maskiner, fallskyddsutbildning och ID06. Givetvis genomgår vi även de lokala säkerhetsutbildningar som krävs inom verksamheten. Vi kan även assistera byggherren med att administrera elektronisk personalliggare om du önskar.

Möjligheten att montera eller demontera hallen själv går också. Vi skickar dig då våra montageanvisningar för att du ska kunna utföra arbetet på enklaste sätt. Vi finns självklart till hands om du på något vis behöver hjälp eller rådgivning i ditt arbete. Läs våra montagebestämmelser här.

 

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!