Bing: Your SEO optimized title page contents

Tjänster

Vårt omfattande utbud av tjänster är en viktig del av vårt produktsortiment. Vi kan hjälpa dig med allt från preliminära analyser och finansiering till transport och regelbundet underhåll.

Genom vår långa erfarenhet och omfattande kompetens inom hallbyggnation har vi paketerat tjänster som skapar mervärde för dig som kund. Dessa innefattar bl.a. bygglovsdokumentation, bygglovsassistans, arbetsmiljöansvar (BAS-U/P), personalliggare, service och reparation, dukbyte, eftermarknad och förädling av hall. Kontakta oss nedan så berättar vi mer.

Finansiering

Köpa, leasa eller hyra – det är frågan.

Läs mer

Bygglov och dokumentation

För att etablera en tälthall inom detaljplanerat område behöver byggherren ansöka om temporärt eller permanent bygglov.

Läs mer

Rådgivning

Oftast är hallbyggnationer inte våra kunders kärnverksamhet och processen kan ibland

Läs mer

Projektledning

Det är många bitar som ska falla på plats när man reser en ny byggnad.

Läs mer

Montage och demontage

Det smidigaste sättet att montera och demontera

Läs mer

Dukbyte

En stålstomme från Hallbyggarna Jonsereds är alltid varmgalvaniserad vilket garanterar en mycket lång livslängd och ett oöverträffat rostskydd. Även om duken är av högsta kvalitet och livslängden är lång (25 – 30 år är inte ovanligt) kan långvarig yttre påverkan från sol, snö, vind och andra faktorer påverka dukens kondition. Genom att byta duk på...

Läs mer

Förankring

I de flesta fall använder vi oss av jordspik när vi förankrar våra hallar.

Läs mer

Funktionskontroll och teknisk support

Den tekniska servicen omfattar bl.a. kontroll av

Läs mer

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!