Bing: Your SEO optimized title page contents

Tältdesign, färg och logotyp

Du vet väl att du kan anpassa din tältdesign precis som du vill ha den. Det gör att den sticker ut från mängden och inte behöver se ut som de flesta andra tälthallar på marknaden.

Färgdesign på tälthallen

Våra lagerhallar fyller funktionen att skydda dina tillgångar under väggar och tak. Det många inte tänker på är utsidan av hallen. Den kan med fördel användas för att nå ut med ett budskap eller tydligt föra fram ditt företags grafiska profil. Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och layout samt om du vill ha en specifik färg på tältduken. Se färgkarta här.

 

Logotyp eller budskap

Förutom färgen på lagerhallen så kan du även sätta ett tryck på din tältduk. Det här är ett utmärkt tillfälle att nå ut med ett budskap eller visa upp din logotyp. Ofta placeras hallarna på ställen där de syns bra och når ut till många potentiella kunder. Precis som färgdesignen så anpassar vi även logotyp och slogan efter dina önskemål. Logotyp kan du antingen trycka direkt på tältduken eller beställa till på en PVC-duk som sedan svetsas över den ordinarie tältduken. Däremot rekommenderar vi att trycka direkt på tältduken då det oftast blir ett bättre resultat.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!