Bing: Your SEO optimized title page contents

Portar

Ett viktigt tillbehör är porten. Beroende på hallens användningsområde kan utrymmeskrav, storlek, motordrift, fjärrstyrning eller annat vara avgörande faktorer för att erhålla full effektivitet i er användning.

Vi erbjuder alla typer av portlösningar, från den enklaste skjutporten till fullt utrustade hangarportar, med eller utan infällda gångdörrar och fönster och ett stort antal kulörer. Vi har varit med och utformat mängder med olika lösningar så du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning.

 

Takskjutport

Takskjutporten är perfekt för lagerhallar som används för logistik där trafiken med ex. vis truck eller andra fordon är intensiv. Eftersom porten kan monteras med en motorlösning blir den snabb och du kan dessutom öppna porten via olika fjärrlösningar för att få ett effektivt flöde. Porten kan även utrustas med olika fönsterlösningar.

 

Vikport

När du är rädd om innehållet i din tälthall är vikporten en bra lösning. Den fungerar utmärkt som skydd för inbrott med låsfunktion samtidigt som den skyddar ditt material från yttre väderfaktorer. Om du använder dig av en avfuktare i hallen eller behöver behålla en viss temperatur så upprätthålls det med tätheten i porten. Precis som med takskjutporten kan den utrustas med fönsterlösningar. Det går även att utrusta porten med en elmotordriven lösning.

 

Skjutport

Detta är den vanligaste portlösningen vi använder. Det är en enkel och funktionell port som kan liknas vid ett mer avancerat draperi. Skjutporten fungerar utmärkt till de flesta tälthallar när du vill ha snabb åtkomst till innehållet och samtidigt stoppa den värsta smutsen t.ex. damm, grus eller löv från att komma in.

 

Öppen gavel

Ibland kan det vara så enkelt att du inte behöver någon port till din tälthall. Vi erbjuder självklart ett sådant alternativ också. Oavsett om du behöver en öppen gavel på kortsidan eller långsidan av tälthallen. Valmöjligheterna är många och vi designar hallen efter ditt användningsområde.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!