Bing: Your SEO optimized title page contents

Ljusinsläpp och belysning

Bra ljus är en förutsättning för en bra arbetsplats. Som standard levereras våra tältdukar med vitt tak som ger ett mycket bra och naturligt ljusinsläpp.

Ljusinsläpp

Att dagsljus på våra breddgrader påverkar vårt välmående är tydligt dokumenterat. Ljuset gör oss friskare, styr vår dygnsrytm och påverkar sinnesstämningen. Hallbyggarna Jonsereds använder duk som möjliggör ett mycket stort insläpp av dagsljus och tälthallen kan även utrustas ytterligare med belysning vid behov.

 

Belysning

För verksamheter som drivs under tider då naturligt ljus inte är tillgängligt eller kräver särskilt ljus erbjuder vi korrekt dimensionerad belysning med hög IP-klassning, som standard IP65. Mer information om IP-klasser kan ni hitta här. LED-armaturer som levereras av oss kommer komplett med förmonterad kabel och monteras på längsgående stålwire upphängda i underkant av stålstommen. Vi kan också dimensionera efter ett specifikt behov av lux om så önskas.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!