Bing: Your SEO optimized title page contents

Djurhållning

Vårt standardkoncept kan enkelt anpassas för djurhållning. Oavsett spännvidd erbjuder vi alltid fribärande konstruktioner utan pelare. Det vita taket av PVC tillåter ett mycket högt ljusinsläpp i hallen.

Ofta kan våra hallar byggas helt utan eller med enkelt markarbete och kan vid behov enkelt flyttas om förutsättningarna förändras. Konstruktionerna är framtidssäkra då de ofta har ett högt andrahandsvärde på begagnatmarknaden.

 

Referens: Dorperfårens nya ligghall

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!