Bing: Your SEO optimized title page contents

Bulkvaror

Hallbyggarna Jonsereds erbjuder färdiga koncept för bulkhallar till lagring eller avskiljning av exempelvis vägsalt, ensilage, sand, återvinning och mycket mer.

Vid förvaring av oförpackat material är våra bulkhallar en toppmodern lösning. Vi erbjuder många olika varianter anpassade efter behov. Oavsett om ni avser att lagra spån, asfalt, spannmål, pellets, grus, sand, salt eller annat har vi en passande lösning.

Bulkhall med betongsarg


Referens: Rodenåkarnas salthall med betongsarg

Bulkhall Salthall

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!