... }, false);

Användningsområden

Hallbyggarna Jonsereds standardprogram med fribärande konstruktioner bygger på ett i grunden enhetligt koncept men kan anpassas till många olika ändamål.

Här under presenterar vi mångsidigheten i vår produkt samt några av de projekt vi levererat som t.ex. ishockeyhallar, logistikhallar, bulkhallar, lagerhallar, etc. Vi hjälper dig att anpassa varje projekt till ditt specifika önskemål och finns med hela vägen från planering till slutbesiktning.

 

Hösterbjudande på en av våra bästsäljare. Vill du veta mer? Klicka här.

 

Bulkvaror

Vid förvaring av oförpackat material är våra bulkhallar en toppmodern lösning.

Läs mer

Lager och logistik

Behovet av effektiv logistik finns överallt. Att vara slagkraftig genom hela

Läs mer

Bygg och anläggning

De korta ledtiderna och det tillfälliga behovet

Läs mer

Idrott

Vi projekterar tillsammans för att hitta en så optimal lösning som möjligt och utrustar

Läs mer

Djurhållning

Ofta kan våra hallar byggas helt utan eller med enkelt markarbete

Läs mer

Produktionshall

Vi är den ledande leverantören av tälthallar i Sverige, och vi ser fram emot att hjälpa just dig med dina utmaningar! För att behålla vår position som marknadsledande är det viktigt för oss att alltid leverera lösningar till våra kunder. Vi baserar allt vi gör på kvalitet, miljö och säkerhet, oavsett om ni vill ha...

Läs mer

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!