Tälthallar

Det är inte alltid man behöver en tälthall i all evighet. Många gånger är det tillfälliga behov som styr användningen av hallen. Därför går det alldeles utmärkt att hyra en tälthall hos oss. Kontakta oss nedan så räknar vi på vad som är bäst för dig.

Användningsområden

Här under presenterar vi mångsidigheten i vår produkt samt några av de projekt vi levererat som t.ex. ishockeyhallar, logistikhallar, bulkhallar, lagerhallar, etc. Vi hjälper dig att anpassa varje projekt till ditt specifika önskemål och finns med hela vägen från planering till slutbesiktning.

Läs mer

Halltyper

Läs mer

Finansiering

Köpa, leasa eller hyra – det är frågan. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar dig bäst. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Läs mer

Tjänster

Genom vår långa erfarenhet och omfattande kompetens inom hallbyggnation har vi paketerat tjänster som skapar mervärde för dig som kund. Dessa innefattar bl.a. bygglovsdokumentation, bygglovsassistans, arbetsmiljöansvar (BAS-U/P), personalliggare, service och reparation, dukbyte, eftermarknad och förädling av hall. Kontakta oss nedan så berättar vi mer.

Läs mer

Tillval

Genom att utrusta din tälthall med våra tillval får du ut mer av ditt lagerutrymme. Vi har under mer än 50 års tid samarbetat med ett stort antal tillverkare inom olika områden och hjälper dig gärna med förslag på hur du kan effektivisera användningen av din tälthall. Här är exempel på några av de vanligaste...

Läs mer

Ring oss!