Bing: Your SEO optimized title page contents

Tälthall 10 meter

Denna tälthall som är 10 meter bred utvecklades med fokus på hög flexibilitet. Monteras av två personer under en arbetsdag.

Denna tälthall är en riktig trotjänare och fortfarande lika populär. Den är prisvärd, möjlig att hyra och används idag inom alla olika områden och branscher. Tälthallen passar perfekt för dig som behöver ett mindre lager till verksamheten. Tack vare en sidohöjd på tre alternativt fyra meter så går de flesta truckar och lastmaskiner in i hallen. Det gör att den passar utmärkt som lagerhall, maskinhall, bulkhall, butikshall, klimathall, byggnadshall och tillverknings- eller produktionshall.

Med våra tillval kan du anpassa hallen efter dina specifika behov och skapa utrymme på avsevärt kortare tid och till en betydligt lägre kostnad än vad en permanent byggnad skulle kosta.

Många gånger är det tillfälliga behov som styr användningen av en tälthall. Därför går det alldeles utmärkt att hyra eller leasa hos oss. Kontakta oss så tittar vi på vad som är bäst för dig.


Bredd:
10 meter

Längd:
Minimum 2 sektioner (5 meter)

Sidohöjd:
3 – 4 meter

Port:
Tvådelad skjutport 3,5 x 3,5 meter (standard)

Tältduk:
Lackad helpanamaväv i polyester

Stativ:
Varmgalvaniserad stålsomme beräknad enligt Eurocode.
Hallbyggarna Jonsereds är certifierade i enlighet med Europastandarden SS-EN 1090- 1 och vi får därmed CE-märka våra stålstommar. Samtliga leveranser prestandadeklareras av oss.

Snözon:
1 – 3,5

Vindbelastning:
Dimensionerad för upp till 26 meter/sekund


Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!