... }, false);

Tälthall säljes

Vi på Hallbyggarna Jonsereds har sedan många år tillbaka haft olika typer av tälthallar i vårt sortiment.

Kontakta en erfaren försäljare av tälthall

En tälthall säljes alltid med högst servicegrad och med en garanti om säkerhet och kvalitet. Vi är mycket medvetna om kunden och att stärka er affär, det är vårt uppdrag. Om det så är en sporthall, lagerhall, produktionshall, industrihall eller monteringshall du behöver är du alltid varmt välkommen till oss!

Då vi har varit i denna bransch sedan mitten på 1900-talet har vi arbetat upp en bra leverantörskrets vilket gör att vårt sortiment både kan hållas modernt och flexibelt. Som Nordens största leverantör av tälthallar som säljes vidare till främst bygg-och industrisektorn tycker vi att det åligger oss ett ansvar. Därför har vi förutom vår stora kundfokus, miljö, kvalitet och säkerhet som krav på alla våra produkter. Vi tycker att dessa byggstenar är viktiga och vill därför att dessa ska genomsyra hela vårt företag.

Vi säljer tälthallar utefter dina krav och behov!

För oss på Hallbyggarna Jonsereds är det viktigaste när en tälthall säljes att du som kund ska känna en trygghet med att vi alltid finns till hands från start till mål. Vi är måna om att göra en grundanalys för att se dina behov med hallen och därefter uppfylla dina krav och önskemål. Givetvis hjälper vi gärna till med montering/demontering av hallarna och det finns även olika avtal för att vi även efter monteringen är klar ska sköta underhåll, service med mera.

Varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds när du behöver tälthallar!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!