Bing: Your SEO optimized title page contents

Tälthall, bil

Vi har de perfekta tälthallarna för bilar som är anpassade efter era behov! Vi hjälper er ända från första kontakt till att hallen står färdigmonterad!

Med erfarenhet från mitten på förra seklet levererar vi idag tälthallar till en mängd olika sektorer i samhället, bland annat har vi tälthall för bil, både för tillverkning, reparation eller utställning. Våra tälthallar för bilar går givetvis att anpassa efter dina önskemål. Vi inleder alltid våra samarbeten med en förhandsanalys, där vi sätter upp krav och förväntningar på tälthallen. Dina krav gör vi sedan till verklighet så att när du ser hallen monterad och klar ska den vara som du tänkt dig.

Förutom leverans och montage erbjuder vi även service och kringtjänster vid ditt köp. Vi erbjuder både rådgivning, projektledning, service och kvalitetssäkring samt kontinuerligt underhåll. Vi kan även hjälpa dig att hitta fördelaktiga finansieringslösningar.

Många tilläggsprodukter och noggrann rådgivning

Till våra tält kan du även köpa tilläggsprodukter så som dörrar, värmesystem, ventilation och fläktar, branding, sluss, reservdelar med mera. Vi gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med ditt köp hos oss. Vi finns med dig genom hela processen både före, under och efter.

För oss är det alltid viktigt att vi sätter kunden i fokus och tillsammans med miljö, säkerhet och kvalitet är det detta som bygger upp vårt varumärke idag.

Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!