Sveriges bästa arbetsteam

By Sara Rydman on februari 24, 2014 in Nyheter
0
0

bästa team

Projektavdelningen på Hallbyggarna-Jonsereds i Falun tar hem priset som ”Sveriges bästa arbetsteam” i Prevents tävling med samma namn. Det stod klart idag när segraren tillkännagavs i Stockholm.

För ett par veckor sedan stod det klart att Hallbyggarna-Jonsereds gått till final i Prevents arbetsmiljö-tävling ”Sveriges bästa arbetsteam”, idag tillkännagavs segraren av tävlingsjuryn.

– Det här känns som ett jätteroligt erkännande av att vi arbetar med rätt saker. Teamet är något alldeles extra när det gäller att ställa upp för varandra, vi är som en familj. Nu känner vi oss extra sporrade att jobba vidare med teamarbetet, säger Ulf Rohdin, projektchef på Hallbyggarna-Jonsereds.

Tävlingens syfte är att lyfta fram exempel på föredömligt samarbete i ett arbetsteam. Faktorer som juryn har utgått ifrån i sin bedömning är trivsel, arbetsglädje, samarbeta och bra arbetsmiljöarbete.

– Ett väl fungerande team ger en bra grund för god arbetsmiljö och förebygger både fysiska och psykosociala arbetsmiljörisker. Nu hoppas jag att fler låter sig inspireras av det vinnande teamet som visat framfötterna och samarbetat framgångsrikt kring sin arbetsmiljö, säger Krister Skoglund, projektledare hos Prevent.

Prisutdelningen kommer att ske på Hallbyggarna-Jonsereds kontor i Falun den 6/3.

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ring oss!