Bing: Your SEO optimized title page contents

Specialtält

På Hallbyggarna Jonsereds vet vi att dina krav på ditt specialtält är höga. Det är våra krav också! Därför ser vi alltid till att leverera marknadens bästa tälthallar som håller högsta kvalitet samt är säkra och kostnadseffektiva.

Köp ditt specialtält hos oss!

Några exempel på användningsområden för ett specialtält från Hallbyggarna Jonsereds är som containtertält, väderskydd, byggtält eller som ett produktionstält. Vårt utbud är modernt och flexibelt, och våra produkter är framtagna för det hårda och krävande nordiska klimatet.

Vi på Hallbyggarna Jonsereds strävar efter att vara en fullservice partner till alla våra kunder, och vi erbjuder allt från grundläggande analys och planering till finansieringsstöd, projektledning, montering och teknisk support. Det gäller alla projekt oavsett storlek, från specialtält till lager- och produktionshallar.

Tveka inte att kontakta den ledande leverantören av tälthallar i Norden redan idag så hjälper vi dig med ett nytt specialtält på en gång!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!