Bing: Your SEO optimized title page contents

Salttält

Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds. Vi är det självklara valet för dig som behöver tält och hallar av olika slag.

Välj salttält med omsorg

Våra salttält finns i många olika storlekar och varianter för alla dina saltbehov. Du behöver bara berätta för oss vad du är ute efter så designar, planerar producerar och levererar vi varje detalj utefter dina önskemål. Mångsidighet och flexibilitet är våra styrkor. Våra salttält passar perfekt för att lagerhålla allt salt likaväl som utrymme för din personal. Vi är den ledande leverantören av tälthallar i Norden och kan hjälpa dig med allt från salttält, industritält, lagerhallar och sporthallar.

Inte nog med att vi har marknadens bästa salttält, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Tveka inte att kontakta oss på Hallbyggarna Jonsereds när du behöver ett salttält. Vi är den ledande leverantören av tälthallar i Skandinavien och är det optimala svaret på dina önskemål!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!