... }, false);

Salthall

Som Skandinaviens största leverantör av tälthallar levererar vi givetvis även salthallar under vinterhalvåret.

Välj en salthall helt anpassad efter dina önskemål och behov

Alla våra hallar är producerade för att klara det kalla och hårda klimat som vi har i Norden. Då vi har en mängd olika storlekar av hallar kan du givetvis anpassa den efter ditt behov. Stort som smått, permanent eller tillfälligt, våra hallar har något för alla ändamål!

En salthall är ett nödvändigt ont under vinterhalvåret i Norden och då vi har en mängd olika hallstorlekar kan du bygga både stort och smått beroende på arealen på området. Vi hjälper även dig med montering av hallen samt att du erbjuds underhåll av den ifall du så önskar.

Vi sätter alltid dig som kund i första rummet och gör därför allt för att du ska känna dig trygg och säker vid köp av en salthall från oss. Vi anpassar hallen helt efter dina önskemål och krav. Tillsammans med vår kundfokus premierar vi miljö, säkerhet och kvalitet högt. Alla våra produkter och underleverantörer ska tillgodose dessa krav.

Vi hoppas att nästa gång du behöver köpa eller för den delen hyra en salthall kontaktar oss! Vi garanterar dig en snabb och säker leverans och vi finns med dig under hela processen för att vara säkra på att hallen uppfyller de krav du har.

Varmt välkommen till Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!