... }, false);

PVC Presenning

Med gedigen erfarenhet arbetar vi på Hallbyggarna Jonsereds med expertis på PVC presenning för varierande syftemål.

PVC presenning anpassad Skandinaviskt klimat

Med många år i ryggsäcken besitter vår personalstyrka en kompetens som är unik inom branschen och har järnkoll på hur vi skapar marknadens mest hållbara, robusta och variabla presenningar av det absolut bästa materialet.

Alla våra PVC- presenningar skyddar mot mögel och har ett effektivt UV-skydd. Om du väljer att köpa din presenning hos oss på Hallbyggarna Jonsereds utlovar vi ett ultimat skydd som är praktiskt ur många aspekter, oberoende av eventuella väderomslag. Alltid bästa kvaliteten till rimliga kostnader.

Hallbyggarna Jonsereds är idag Nordens ledande aktör av lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt kundregister är stort och omfattar främst byggnads- och industrisektorn. Med vårt breda utbud kan vi erbjuda såväl flexibla som moderna produkter, alla särskilt anpassade för det skandinaviskt krävande klimatet vi lever i.

Hallbyggarna Jonsereds internationella koncept för upphandling och logistik gör oss mångsidiga och konkurrensdugliga. Vi arbetar med säkerhet, kvalitet och miljö som utgångspunkt med konstant fokusering på den individuella kundens välgång, både i den strategiska planeringen samt det vardagliga arbetet.

Organisationens historia påbörjades i mitten av det föregående seklet och baseras på kvalitetsprodukter samt yrkesskicklighet. I nuläge samverkar detta med datoroptimerade lösningar för att kunna garantera den bästa lösningen av prestanda, pris och kvalitet. Vare sig du eftersöker en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller vill investera i en permanent lösning kan vår utvecklingspersonal hjälpa till att forma den optimala lösningen för dig.

Kontakta oss angående PVC Presenning

För mer information om våra PVC-presenningar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi ger dig svar på dina frågor och berättar närmare om vårt sortiment. Tillsammans ser vi till att hitta perfekta valet utefter dina behov.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!