Protecthall

Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds, den självklara leverantören för dig som är i behov av en hållbar och flexibel protecthall.

Er expert på protecthallar

Vi är den ledande leverantören av tälthallar i Norden, och vi är dedikerade till att alltid ge våra kunder den bästa lösningen som finns.

En protecthall passar dig som på bästa sätt behöver skydda ditt material/dina produkter samtidigt som du vill ha lätt åtkomst till dem. Vår protecthall monteras i sektioner vilket ger dig möjlighet att låta hallen växa tillsammans med dina behov. Tack vare den smarta konstruktionen får du en stor golvyta till en låg investeringskostnad med kort byggtid.

Välj en väderskyddande protecthall

Genom att välja vår protecthall väljer du en väderskyddande, flexibel och lättillgänglig hall som enkelt kan förvara ditt gods. En protecthall från oss är också enkel att bygga upp och bygga ner så att du lätt kan flytta på den vid behov.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Hallbyggarna Jonsereds om du vill ha mer information om vår protecthall.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!