Bing: Your SEO optimized title page contents

Profilerad ställningsplast

Här ser vi JM's bygge i Kallhäll där byggställningarna är klädda med profilerad ställningsplast från Hallbyggarna Jonsereds
Profilerad ställningsplast, även kallad ställningsduk, med JM logotyp klädda på byggställning på byggarbetsplats i Kallhäll.

Passa på att synas med ert varumärke med profilerad ställningsplast på byggnadsställningar.Kommunicera ert varumärke på era tjänster och produkter! När ert företag ska göra fasadarbeten på en byggnad som kräver byggställningar är det ett optimalt tillfälle att synas med ert varumärke. Är ni en uthyrare av byggnadsställningar är det ett minst lika bra tillfälle att synas med ert varumärke på er produkt. Kontakta oss för mer information.

Använd profilerad ställningsplast på era byggställningar precis som JM gjort vid denna byggarbetsplats i Kallhäll, norr om Stockholm.

Ställningsplast / Ställningsduk / Vinterväv som är profilerad med logotyp från JM. Syns på byggställningar vid Bolinder StrandByggställning klädd med profilerad sommarväv (ställningsduk / ställningsplast) på JM:s byggarbetsplats i Kallhäll

Läs mer om våra ställningsprodukter.

Ställningsplast, vinterväv, ställningsduk på pall

Ring oss!