Ställningsduk

Ställningsduken skyddar arbetare och konstruktion från väder och vind och skyddar samtidigt omgivningen från fallande föremål och konstruktionsdamm. Ställningsduken ökar både säkerheten på arbetsplatsen
och förbättrar arbetsvillkoren samtidigt som den hjälper till att hålla tidplanen. Ställningsduken passar till marknadens samtliga ställningsmodeller. Duken kan installeras både horisontellt eller vertikalt.

Vi erbjuder två olika sorters ställningsduk, en för sommaren och en för vintern, som är optimerade för respektive period på året. Dessutom tillhandahåller vi en takduk som kan användes som ett väderskyddande lager ovanpå ställningstak.

Sommarväv

Vår ställningsduk sommarväv används för att klä in byggnadsställningar och är ett utmärkt alternativ till ställningsduken under sommaren eftersom den tillåter luften att cirkulera. Detta ökar arbetskomforten då det inte blir för varmt på insidan av väven samtidigt som väven försvårar för damm och regn att gå igenom.

Till butik

Storlek: 3,3 x 100 m. (kontakta oss för andra storlekar)
Vikt: 50 g/m²
Material: 100% HDPE (etenplast med hög densitet)
Färg: Blå
Infästning: UV-beständiga, förstärkta öglor längs båda sidor och mitten.

 

Till butik

Vinterväv

Ställningsduken passar till marknadens samtliga ställningsmodeller. Duken kan installeras både horisontellt eller vertikalt.

Ställningsduken ökar både säkerheten på arbetsplatsen och förbättrar arbetsvillkoren samtidigt som den hjälper till att hålla tidplanen.

Till butik

Storlek: 3,3 x 40 m. (kontakta oss för andra storlekar)

Vikt: 180 g/m²

Material: Material: Dubbla lager av UV-skyddande polyeten (LDPE – etenplast med låg densitet), nät av polyeten (HDPE – etenplast med hög densitet)

Färg: Vit

Förstärkningsband: Remsor med 7 och 14 cm bredd med hål vart 10:e cm.

Vikt förstärkningsband: 210 g/m2

Infästning: UV-beständiga, förstärkta öglor längs båda sidor och mitten.

Till butik

Takduk

Takduk består av leno, samma väv som till ställningsduk, och är laminerad med ett extra tjockt lager klar plast. Duken ger bra ljusgenomsläpp och kan skarvas ihop till ett väderskyddande lager ovanpå ställningstak. Med takduken förbättras både arbetsmiljön och kvalitén på arbetet. För ett fullgott skydd används täckplåtar över skarvarna.

Till butik

Storlek: 3,3 x 36m.

Vikt: 320g/m²

Förstärkningsband: Remsor med 7 och 14 cm bredd.

Vikt Förstärkningsband: 210g/m².

Material: Dubbla lager av UV-skyddande polyeten (LDPE – etenplast med låg densitet) nät av polyeten, (HDPE – etenplast med hög densitet).

Återvinning: Produkten är helt återvinningsbar.

Till butik

Gummistroppar

Ställningsduken fästs vid ställningen med Gummistroppen som säkras i sig själv med kroken i ändan.
Gummistroppen är ett säkrare alternativ till buntband eftersom den flexar vid hård vind och storm. Stroppen har ett kilformat huvud som gör det lätt
att genomborra de hål som finns i förstärkningsbanden på ställningsduken. Rekommenderat antal Gummistroppar är en per kvadratmeter. Gummistropparna levereras i påse med 100 stroppar/påse.

Till butik

Gummistropparna levereras i påse med 100 stroppar/påse.

Vikt: 1,5kg

Till butik

Har du frågor om vår ställningsduk? Kontakta oss nedan.

Lotta Idre
Kundservice/Säljare
Falun
Ann Eriksson
Kundservice/Säljare
Falun
Magnus Jonasson
Magnus Jonasson
Lageransvarig Presenningar
Stockholm

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Din epost

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Ring oss!