En matta som skyddar

En av våra populära produkter är isolermattor. Dom är framtagna för att skydda mot kyla och gör sig bra som bullerskydd. Vid byggarbetsplatser är det en perfekt lösning när det behövs skydd av nygjuten betong . Det går också bra att använda isolermattor när man sätter tillfällig mark eller väggisolering under en byggnadsprocess. Vid skydd av anläggningsmaskiner så är våra isolermattor ett bra alternativ som övertäckning av maskiner och annat som behöver skyddas mot kyla och fukt. Vi har skapat en produkt som har många användningsområden och som dessutom är robust.

Isolermatta – En slitstark kvalitetsprodukt

Våra isolermattor är kvalitetsprodukter som är gjorda av sammansvetsade presenningsdukar med ett mellanlager av högvärdig isolering. Det används för att skapa en slitstark, vädertålig produkt som har många användningsområden. Det gör att även dom har är ett utmärkt val för såväl för privatpersoner som exempelvis behöver skydd över båten på vinterhalvåret till byggarbetsplatsen som skydd till material. Presenningsduken fastnar inte i betongen vid gjutning och den är vattenavstötande.

Våra isolermattor är 3×5 meter, väger 25kg med en tjocklek på 7.2 mm. Det är ett lätthanterlig mått när det behövs skydd på såväl en arbetsplats för att använda som skydd under en byggnadsprocess som för hemmafixaren som ska gjuta betong.

Våra isolermattor har starka rep av propenplast och öljetter av mässing till fastsättning för att den kunna tåla väder och vind.

[[[["field5","contains","22"]],[["set_value",null,"7.20",null,"field142"],["set_value",null,"439",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","41"]],[["set_value",null,"11.00",null,"field142"],["set_value",null,"664",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","25"]],[["set_value",null,"16.50",null,"field142"],["set_value",null,"459",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","11"]],[["set_value",null,"98.00",null,"field142"],["set_value",null,"459",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","29"]],[["set_value",null,"18.00",null,"field142"],["set_value",null,"669",null,"field145"]],"and"]]
1 Step 1
Vad kostar det att hyra en Presenning?
Produkter hyrespris
Produkter
Produkter Startavg + försäkring
Antal produkter
Antal dagar
1
0
100

Startavgift + skadeförsäkring


Hyreskostnad


Totalt
[ field145 * field140  ] Kr exkl.moms


[ (field142 * field140) * field8 ] Kr exkl. moms


[ (field145 * field140) + (field142 * field140) * field8 ] Kr exkl.moms


OBS! Fraktkostnad tillkommer. Priset varierar beroende på om produkterna skickas från oss eller från något av våra ombud.

Previous
Next

 

Material: Duk av polyamidväv med halvpanamabindning. Mjukgjord plastbeläggning. Isolering av Thermolon PT 225

Ytstruktur: Matt

Tjocklek: 7,2 mm

Storlek: 3×5  meter

Vikt: 25 kg

Övrig information: Rep av propenplast, öljetter av mässing

Hyr ett lyftsegel direkt från våra ombud

Tack vare vårt breda nätverk av ombud så kan du hämta upp din produkt redan idag. Hitta ditt närmaste ombud av Hallbyggarna Jonsereds produkter och lämna tillbaka produkterna när du är klar.

Hitta närmaste ombud här

Kontakta oss nedan vid frågor eller för beställning.

Lotta Idre
Kundservice/Säljare
 Falun
Ann Eriksson
Kundservice/Säljare
 Falun
Magnus Jonasson
Magnus Jonasson
Lageransvarig Presenningar
 Stockholm

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Din epost

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Ring oss!