Just nu har vi rabatt på dygnshyran av våra elvärmemattor!

Kontakta oss idag

 

Elvärmemattor, värmemattor och tjältiningsmatta

Vi vet att det är viktigt att hålla en yta frostfri i en byggnadsprocess. Vi erbjuder värmemattor som inte bara är av bra kvalitet men också en säker produkt som till och med kan lämnas utan tillsyn. Den är även så pass säker att den kan användas vid uppvärmning på platser med brandrisk utan att utgöra någon fara när den används som värmematta eller tjältiningsmatta.

Våra elvärmemattor är en praktisk kvalitetsprodukt under det kalla halvåret. Den gör ert jobb lättare.  Den kan både användas av professionella inom bland annat byggbranschen men även av hemmafixaren som behöver tillgång till värmemattor. Det kan vara allt från uppvärmning av en yta eller något på gården som behöver skydd mot frost, eller varför inte täcka ytliga rör som riskerar att frysa när kylan blir som kallast.

Användning

Mattan är en lätthanterlig produkt som med sina 11 kg och sitt behändiga mått är en smidig lösning när det behövs uppvärmning. Mattan har ett mellanskikt som innehåller en termostatreglerad värmekabel som ansluts i ett jordat uttag. Det är en kvalitetsprodukt som är framtagen för att göra jobbet under det kalla halvåret lättare, men som håller alla dom säkerhetskraven som den behöver för att vara säker att använda utan risk att skada eller för brandfaran.

[[[["field5","contains","22"]],[["set_value",null,"7.20",null,"field142"],["set_value",null,"439",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","41"]],[["set_value",null,"11.00",null,"field142"],["set_value",null,"664",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","25"]],[["set_value",null,"16.50",null,"field142"],["set_value",null,"459",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","11"]],[["set_value",null,"98.00",null,"field142"],["set_value",null,"459",null,"field145"]],"and"],[[["field5","contains","29"]],[["set_value",null,"18.00",null,"field142"],["set_value",null,"669",null,"field145"]],"and"]]
1 Step 1
Vad kostar det att hyra en Presenning?
Produkter hyrespris
Produkter
Produkter Startavg + försäkring
Antal produkter
Antal dagar
1
0
100

Startavgift + skadeförsäkring


Hyreskostnad


Totalt
[ field145 * field140  ] Kr exkl.moms


[ (field142 * field140) * field8 ] Kr exkl. moms


[ (field145 * field140) + (field142 * field140) * field8 ] Kr exkl.moms


OBS! Fraktkostnad tillkommer. Priset varierar beroende på om produkterna skickas från oss eller från något av våra ombud.

Previous
Next

Material: Armerad, flamskyddad polyamidduk med mellanskikt av cellplastisolering och värmekabel

Nominell effekt: 1000 W

Spänning: 230 Volt

Stänkvattenskyddad: Ja

Färg: Gul

Övrig information: Elvärmemattan är termostatreglerad och värmer upp till 65°C. Godkänd av SEMKO.

Mått: 1 x 3m

Vikt: 11 kg

Hyr ett lyftsegel direkt från våra ombud

Tack vare vårt breda nätverk av ombud så kan du hämta upp din produkt redan idag. Hitta ditt närmaste ombud av Hallbyggarna Jonsereds produkter och lämna tillbaka produkterna när du är klar.

Hitta närmaste ombud här

Kontakta oss nedan vid frågor eller för beställning.

Lotta Idre
Kundservice/Säljare
 Falun
Ann Eriksson
Kundservice/Säljare
 Falun
Magnus Jonasson
Magnus Jonasson
Lageransvarig Presenningar
 Stockholm

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Din epost

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Ring oss!