Bing: Your SEO optimized title page contents

Byggpresenning

På Hallbyggarna Jonsereds har under flera år arbetat med byggpresenningar. Med många års erfarenhet har vi lärt oss vad som krävs av en bra byggpresenning, samt hur och när vilken modell behövs för att ge bästa möjliga skydd.

Prisvärda byggpresenningar för korttidsförvaring

En byggpresenning används främst för att skydda och täcka material som exempelvis byggvirke. Våra byggpresenningar skyddar mot väder och vind under korttidsförvaring.

Samtliga byggpresenningar är tunna, men mycket prisvärda. Dessa används när krav på hållbarhet och slitstyrka inte är ett primärt krav och behovet bara är temporärt.

Med flera år inom branschen har vi arbetat oss upp till att idag vara Nordens ledande aktör av lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vi levererar alltid kvalitativa byggpresenningar som är tåliga och flexibla till resonabla priser.

Vill du veta mer om våra byggpresenningar är du välkommen att höra av dig till oss på Hallbyggarna Jonsereds så berättar vi närmare om vad vi har att erbjuda dig utefter dina behov.

Hyra presenning – Klicka här för att se vårt sortiment till uthyrning.

Köpa presenning – För att se vårt sortiment till försäljning, klicka här.

Byggpresenningskräddarsydd_presenning

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!