Presenning

Vi på Hallbyggarna Jonsereds har gedigen erfarenhet av presenningar för olika syften. Med många år inom branschen besitter vi unik kunskap och vet exakt hur vi bäst skapar marknadens mest slitstarka, robusta och flexibla presenningar av högsta kvalité.

Presenningar i flera olika modeller

Alla presenningar är skapade av ett material som är mögelskyddat och har ett effektivt UV-skydd. Inte heller kan de kallaste vinterdagarna försvaga våra presenningar. Investerar du i en presenning från oss på Hallbyggarna Jonsereds kan du alltid förvänta dig den är både lätthanterlig och skyddande, oberoende av väderomslag. De modeller vi erbjuder till försäljning är:

  • Presenning 250g/m² – den mest stryktåliga presenningen i sin viktklass. Fördelen med den är att den är lätthanterlig och prisvänlig. Denna finns i olika storlekar att välja mellan.
  • Tung presenning PVC 650g/m² – dess tyngd gör den näst intill orubblig vid starka vindar. Denna är möjlig att designa efter egna önskemål.
  • Stark presenning, PP 350g/m² – presenningen är lika stark som vår tungviktare av PVC men väger endast hälften så mycket. Vilket gör den mer lätthanterlig.
  • Lyftsegel / Snösegel – flytta stora massor på byggarbetsplatsen på ett säkert och effektivt sätt.
  • Draperi – med denna skyddar och skärmar du enkelt av utan att stänga in. Duken är av absolut högsta kvalitet. Monteras snabbt upp och inga förändringar av lokalen behövs.

Se hela vårt köpsortiment i vår webbutik här.

 

Vill du hyra presenning? Klicka här.

 

De äldsta presenningarna som vi hyrt ut sorterar vi kontinuerligt ut som sedan går till utförsäljning. På Hallbyggarna Jonsereds kan vi även erbjuda presenningar för uthyres med samma matta struktur som ger dem ett unikt halkmotstånd. Alla modeller uppfyller industrins krav på friktion som minskar risken för halkolyckor.

Hallbyggarna Jonsereds hjälper dig att hitta rätt presenning

Hallbyggarna Jonsereds är marknadsledande i Norden på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt kundregister omfattar framför allt byggnads- och industrisektorn. Vi erbjuder ett stort utbud av såväl moderna som flexibla produkter där alla är särskilt beskaffade för det krävande nordiska klimatet.

Vi har dessutom ett internationellt koncept för upphandling och logistik, vilket ger oss bred flexibilitet och konkurrenskraft. Med områdena kvalitet, säkerhet och miljö som utgångspunkt i verksamheten har vi alltid fokus på kundens framgång–i vår strategiska planering samt i det dagliga arbetet.

Företagets historia inleddes i mitten av förra seklet och baseras på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. Numera samverkar detta med datoroptimerade lösningar för att kunna garantera den bästa lösningen när det kommer till prestanda, material och pris. Oberoende av om du önskar en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller vill investera i en lösning som är permanent finns vår utvecklingspersonal till för att snabbt kunna hjälpa dig att finna det optimala valet efter dina önskningar.

Är du intresserad av att köpa en presenning, hör då av dig till oss för vidare information och rådgivning angående vårt fullständiga sortiment. Vi besvarar eventuella frågor och berättar närmare om varför våra presenningar kan vara det rätta valet för dig. Gemensamt med dig som kund ser vi till att finna en perfekt helhetslösning som passar utefter dina specifika behov.

Varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds – En ledande leverantör av tälthallar och presenningar i Skandinavien!

Presenning byggPresenning i Malmö

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!