... }, false);

Presenning Pris

Hallbyggarna Jonsereds är ett företag med gedigen erfarenhet av att arbeta med presenningar för en rad olika ändamål. Med flera år inom branschen besitter vår personal unik sakkunskap och har stenkoll på hur man skapar marknadens mest hållbara, kraftiga och anpassbara presenningarna av den bästa kvaliteten.

Flera olika modeller

Samtliga presenningar består av ett mögelskyddande material som också ger ett effektivt UV-skydd. Väljer du att köpa en presenning från oss på Hallbyggarna Jonsereds kan du förvänta dig den kommer vara praktisk och ge ultimat skydd, trots eventuella väderomslag. Alltid hög kvalitet till ett rimligt pris. Några varianter vi erbjuder är:

  • Mellanviktspresenningen – vår mest stryktåliga i sin viktklass. Fördelen med denna modell är att den är mycket lätthanterlig och överkomlig till ett resonabelt pris.
  • Tungviktspresenningen – har en tyngd gör den närmast orubblig, även vid starkare vindar. Går att designa efter eget tycke och önskemål.
  • Specialdraperi – gör det enkelt att skydda och skärma av utan att stänga in. Monteras snabbt upp och inga förändringar av lokalen krävs.

Vi kan även erbjuda hyrpresenningar. Samtliga modeller uppfyller industrins alla krav på friktion som minskar risken för halkolyckor. Våra äldsta hyrpresenningar sorterar vi regelbundet ut som sedan går till försäljning. Dessa går att komma över till låga priser.

Kvalitativa presenningar till rätt pris!

Hallbyggarna Jonsereds är idag marknadsledande i Norden på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vi har ett brett kundregister som framför allt omfattar byggnads- och industrisektorn. Med ett stort utbud kan vi erbjuda moderna och flexibla produkter, alla är särskilt anpassade för Nordens krävande klimat.

Vårt internationella koncept för upphandling och logistik gör oss flexibla och konkurrenskraftiga. Med kvalitet, säkerhet och miljö som riktlinjer i verksamheten har vi alltid ett konstant fokus på den individuella kundens framgång, både i vår strategiska planering och i vårt dagliga arbete.

Startskottet för organisationens historia avlöstes i mitten av förra seklet och baseras på kvalitetsprodukter samt yrkesskicklighet. Idag samverkar detta med datoroptimerade lösningar för att kunna garantera den bästa lösningen gällande prestanda, kvalitet och pris. Oavsett av om du önskar en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller vill köpa en permanent lösning finns vår utvecklingspersonal till för att snabbt kunna hjälpa till att finna ett optimalt val för just dig.

För ytterligare information om våra priser, hör gärna av dig till oss. Vi besvarar eventuella frågor och ger dig närmare information om vårt sortiment av presenningar. Vi hjälper dig att göra det perfekta valet utefter dina specifika behov. Hjärtligt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!