Presenning Båt

En bra presenning måste vara rätt utformad för att kunna skydda din båt mot alla väder!

Högkvalitativa båtpresenningar i flera olika storlekar

Hos oss på Hallbyggarna Jonsereds erbjuder vi ett brett sortiment av rejäla och kvalitativa båtpresenningar med en smart lösning.

Hos oss kan du välja bland en mängd av olika storlekar, kulörer, vikter och styrkor. Samtliga av våra presenningar för båtar är särskilt utformade för att ta väl hand om din båt och skydda den mot yttre påfrestningar. Att använda våra presenningar är den perfekta lösningen för vinterförvaring av din båt som kommer att skydda den mot väderomslag. Vi garanterar en kvalitativ presenning till det rätta priset.

Vi på Hallbyggarna Jonsereds arbetar med expertis på presenningar för båtar och andra ändamål. Vår personalstyrka besitter tillsammans en kompetens som är unik inom denna bransch och vet exakt hur vi ska gå tillväga för att skapa marknadsledande presenningar som är hållbara, rejäla och anpassbara, samt vilket material som är det absolut bästa valet.

Hos Hallbyggarna Jonsereds hittar du presenning för din båt

Vi är idag en ledande aktör i Norden av lagerhallar, byggnadshallar och sporthallar, samt tillverknings- och produktionshallar. Vi har många goda kundrelationer som främst omfattar byggnads- och industrisektorn. Med ett brett sortiment kan vi erbjuda våra kunder flexibla och moderna produkter som är särskilt anpassade för det klimatet som vi lever i.

Vårt internationella koncept för upphandling och logistik gör oss Hallbyggarna Jonsereds både mångsidiga och konkurrenskraftiga. Vi arbetar med säkerhet, kvalitet och miljö som ledord med stor fokusering på dig som individuell kund och din framgång. Vare sig du är i behov av en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller söker permanent lösning så kan utvecklingspersonalen hjälpa till att ta fram en lösning som känns passande för dig.

För mer information om våra presenningar för båtar är du välkommen att kontakta oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi besvarar dina frågor och berättar närmare om vad vi har att erbjuda utefter dina behov.

Klicka här för att komma till vår webbutik

Hyrpresenning för båt

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!