Polarhall

Nu behöver ni inte längre tänka på väder och klimat- låt säsongen pågå från september till april med en polarhall från Hallbyggarna Jonsereds.

Välj en polarhall med högsta kvalitet!

En polarhall passar perfekt för dig som vill ha en idrottshall med hög standard och låga driftskostnader- hela året om. Med en kvalitativ polarhall kan idrott utövas inomhus på vintern och enkelt tas ner på sommaren. Hallen är inte permanent, och beroende på storleken som väljs kan även läktare inrymmas.

Genom att välja en polarhall från oss på Hallbyggarna Jonsereds väljer ni en tälthall som är både ekonomiskt fördelaktig och trygg. Då alla våra tälthallar byggs i sektioner ger vi dig möjligheten till att låta tältet växa med dina behov.

Som den ledande leverantören av tälthallar i Skandinavien erbjuder vi även en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att kontakta oss när du vill veta mer om hur vår polarhall är din lösning!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!