Om oss på Hallbyggarna Jonsereds

about_us_pic_sweVälkommen till Hallbyggarna Jonsereds – den ledande leverantören av Tälthallar och Presenningar i Norden.

Hallbyggarna Jonsereds är ledande i Norden på Lagerhallar och Presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Vår kärnkompetens är som leverantör av lösningar. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Vår historia går tillbaka till mitten av förra seklet och bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. Nuförtiden går detta hand i hand med datoroptimerade lösningar för att garantera den bästa lösningen både när det gäller prestanda, val av material och pris. Vare sig du vill ha en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller vill köpa en permanent lösning är vår utvecklingspersonal alltid beredd att hitta det optimala svaret på dina önskemål.

 

Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds

Ring oss!