Bing: Your SEO optimized title page contents

Multitält

Välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi är Skandinaviens ledande leverantör av tälthallar, och vi är det självklara valet för dig som behöver ett multitält, en sporthall, en klimathall eller en försäljningshall.

Välj ditt multitält med omsorg

För dig som behöver ett multitält så har vi garanterat ett tält som erbjuder rätt utrymme och kreativa lösningar. Vi ger dig också chansen till att bygga ditt tält i sektioner vilket ger möjligheten till att låta tältet växa med dina behov. Detta är speciellt bra för dig som behöver allt från ett multitält eller en lagerhall till en volymhall, padelhall, förrådshall eller tillverkningshall.

På Hallbyggarna Jonsereds har vi ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Det gör att våra hallar passar de flesta behov och önskemål.

Välkommen att ta kontakt med oss på Hallbyggarna Jonsereds för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ett multitält.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!